Baspaket Plus

Baspaket Plus – Säkerhet, Service och Support

Vårat Baspaket Plus ger er inte bara en pålitlig grundtrygghet för ert it-system – här får ni också en kontinuerlig service där vi hela tiden ligger ett steg före eventuella bekymmer och ni dessutom har ett antal fria konsulttimmar till ert förfogande. Tecknar ni Baspaket Plus får ni en komplett it-partner som inte bara hanterar service och support – ni får också en personlig rådigvare vid inköp och större strategibeslut kring er it-miljö, ert nätverk och era datorer.

Onlinebackup

Bekymmersfritt & säkert. Ni behöver inte längre bekymra er om hanteringen av backupband eller andra lagringsmedia. Vi sköter er backup kontinuerligt – och krypterat – över nätet och lagrar all data bakom 5 låsta dörrar med direktlarm i en serverhall som är säkerhetsskyddad mot vatten, brand och elavbrott.

Lättåtkomliga filer. Att ta fram en specifik fil från backupen är lika enkelt som att hämta en fil från den egna hårddisken. Alla tidskrävande genomsökningar av stora mängder databand är ett minne blott.

Enkel uppgradering. Ni betalar bara för den mängd data ni behöver göra backup på. Men så fort behovet ökar kan ni enkelt uppgradera utrymmet, utan att behöva göra dyra investeringar i utrustning.

20GB ingår i Baskpaket Plus.

Övervakning

Kontinuerlig bevakning. Genom vår uppkoppling mot er server har vi en ständigt pågående bevakning av hur systemet mår. Ifall till exempel en av er servers två speglade hårddiskar har problem är det inget ni själva märker, eftersom diskarna just är speglade. Men detta slår vår övervakning larm om direkt och vi kan då informera er om behovet av en hårdvaruuppdatering, innan katastrofen är ett faktum.

Förebyggande analys

Ett steg före. All statistik från vår övervakning sparas i upp till ett år för att identifiera trender och behov som uppstår i er it-miljö. Vi ser till exempel saker som ifall en server behöver kompletteras med extra minne eller om hårddiskarna börjar bli fulla med data. Detta ser vi innan det händer genom att analysera trenden i ert dataanvändande.

Distansuppkoppling

Vi är alltid nära. När ni får ett problem med ert system, er server eller med någon av de enskilda datorerna är vi aldrig längre bort än närmaste skärm. Genom vår distansuppkoppling går vi in direkt i systemet och ni kan följa precis vad vi göra via skärmen. Ni kan på det här sättet få omedelbar personlig support där vi har samma tekniska möjligheter att lösa problemet som om vi hade suttit bredvid er vid skärmen.

Timbank med tekniker

Personlig support. I Baspaket Plus ingår som grund 4 timmar support per månad med er personlige supporttekniker. Timmarna avräknas månadsvis från er timbank och ni kan när som helst addera fler timmar efter behov.

Licenshantering

Effektiv hantering. Vi administrerar era programvarulicenser för till exempel antivirusprogram och Windows så att ni alltid har rätt version och korrekta avtal. Ett enkelt sätt att spara pengar på onödiga licenskostnader.

Supportdatabas

Samlad erfarenhet. Med vår supportdatabas får ni en värdefull överblick av vad som har hänt i er it-miljö och vilka problem som har förekommit. Ni kan själva registrera återkommande problem eller spåra problem som har uppstått. Med detta som underlag kan ni mycket enklare fatta beslut om vilka prioriteringar som skall göras och vilka ärenden som skall åtgärdas. Långsiktiga trender som behov av utbildning kan identifieras

Strategisk Rådgivning

Rätt beslut vid investeringar. Ni får en personlig rådgivning kring alla inköp som handlar om er it-miljö, ert nätverk och era datorer. Genom att vi tillhandahåller vår produktkunskap och vår kompetens kring vilka komponenter som fungerar bäst tillsammans, kan vi hjälpa er göra ännu mer lönsamma och långlivade investeringar i er it-utrustning.

Baspaket Plus är ett omfattande paket för säkerhet, service och support men eftersom varje it-miljö är unik och varje företags behov är individuella erbjuder vi möjligeten att addera de tilläggstjänster ni behöver.

Kommentarer inaktiverade.